Stali jsme se garanty edukačního projektu Esport Camp.

Edukační projekt Esport Camp je zpět! Poznejte, jak trénují profi hráči League of Legend.

Baví tě League of Legends? Sleduješ esport nebo jsi jen vášnivý hráč, který by chtěl posunout svůj skill na vyšší úroveň? Tak pro tebe je tu projekt Esport Camp, který se již tradičně uskuteční v Magenta Experience Center na Pankráci.

Esport Camp nebude chybět ani tento rok. Oproti minulému roku se projekt zaznamenal značný progres. Největší změnou je formát, nyní se účastníci mohou těšit na dva dny intenzivních workshopů a přednášek.

League of Legends coaching zajistí už stálice Esport Campu Adam “Kizuro” Pokorný, který je hlavním coachem klubu Inside Games a oblíbený komentátor a bývalý profesionální hráč Tomáš “Mortsche” Anděl.

Ovšem kromě League of Legends témat se můžete těšit i na speciální přednášky od Natalii Stehlíkové – Fakulty tělesné výchovy a sportu Univerzity Karlovy. Ta se zaměří na fyzioterapii a posilování core těla, aby Vaše tělo při dlouhém sezení u PC netrpělo. Nebudou chybět ani další oblasti edukace. Zajímavostí pro všechny gamery bude přednáška na téma “Kariéra v esportu a gamingu” nebo také edukace v oblasti finanční gramotnosti.

Více informací naleznete na www.esport-camp.cz

ESPORT CAMP JE VHODNÝ I PRO ZAČÍNAJÍCÍ HRÁČE

Esport Camp chce nabídnout edukaci každému, proto je rozdělený do dvou levelů.

LEVEL 1

Ten je vhodný pro všechny hráče League of Legends, kteří mají úroveň GOLD a vyšší. Během víkendového workshopu ti trenéři předají své znalosti a pomůžou vám nastartovat dráhu esport hráče. Kromě herní teorie a praktických herních ukázek se také dozvíte, jak si nastavit denní režim. Zaměříme se ovšem i na témata současnosti jako je digitální wellbeing, péče o své tělo či finanční gramotnost.

REGISTRUJTE SE NA PRVNÍ CAMP 20.- .21. 5.2023

LEVEL 2

V LEVELU 2 se už půjde více do hloubky herní teorie v League of Legends. S trenéry budete mít odborné workshopy na to, jak funguje laning phase, analýza mety, jak správně pracovat v jednotlivých fázích hry a také dostanete několikahodinový individuální coaching. Zaměříme se i na nutriční poradenství a jak správně připravit své tělo, aby fungovalo na 100% a byli jste připraveni na kompetitivní svět League of Legends.

Celý camp se uskuteční v jedinečném vzdělávacím centru Magenta Experience Center na pražském Pankráci. V tomto unikátním prostoru bude pro účastníky připraveno 10 herních stanovišť, která jsou vybaveny herními počítači TIGO od Smarty, monitory LG UltraGear s úhlopříčkou 27” a periferiemi od značky MARVO.