Repre Gold vstupuje do AGK!

Repre Gold je klub známý zejména na League of Legends scéně, kdy zejména v minulé sezoně velmi silně promluvil do dění na předních příčkách tuzemské ligy. Klub, který je provozován agenturou eSports repre míří ale dál. A chce to dát najevo ještě větším zapojením do dění na místní esport scéně!

A svou aktivitu se Repre gold rozhodli spojit s účastí v Asociaci gamingových klubů. Stávají se tak již třináctým členem naší asociace a my pevně věříme, že nám „nová krev“ vlije dalších sil do práce a společně budeme směřovat český esport k úspěšnému růstu.
Ke vstupu do Asociace gamingových klubů se vyjádřil majitel klubu Tomáš Klečka:

Být součástí esportové scény a komunity neznamená jen s týmem objíždět turnaje. Provozováni týmu s sebou přináší také nepsané povinnosti. Proto rádi přispějeme k budování celého ekosystému prostřednictvím našich zkušeností a přidáme ruku k dílu. Naší ambicí nebude vyhrávat turnaje, ale především rozpracovávat problematiku tréninku hráčů a vzdělávání trenérů v různých oblastech rozvoje jejich kariéry

Asociace gamingových klubů bere rozšiřování svých řad nejen za jeden ze svých cílů, ale také za závazek k aktivitě a podílení se na zásadních milnících českého esportu. Věříme, že společnými silami se nám bude dařit tento cíl plnit.
Esportu zdar!