Novým členem AGK se stává klub Gifted Gaming

Asociace gamingových klubů se oficiálně rozrůstá o dalšího člena. Tím se stává klub Gifted Gaming, jenž reprezentuje stejnojmený spolek. Po kratší době se tak vracíme na počet dvanácti členů a věříme, že toto číslo bude v nejbližším období ještě narůstat.

Růst Asociace je samozřejmě jedním z našich primárních cílů a jsme rádi, že se nám jej daří pomalu plnit. Gifted Gaming je již velmi dobře zabydlené jméno na česko-slovenském esportovém poli a přesně takové kluby ve svém středu rádi vítáme.
Mezi týmy, které tento klub reprezentují se řadí ty ve hrách Valorant, Hearthstone, PUBG a Rocket League. A nutno podotknout, že v těchto titulech se klubu poměrně dobře daří získávat jak tuzemské, tak i mezinárodní úspěchy.

Ke vstupu do Asociace gamingových klubů se vyjádřil předseda spolku Gifted Gaming, z.s. Ondřej Pražan:

Jsme nesmírně rádi za přijetí do tak velkého projektu jako je právě AGK, Myslím že nás to jako tým může posunout o další úroveň a doufáme že budeme nápomocní při rozvoji esportu v České republice a na Slovensku k lepšímu.

My samozřejmě bereme tato slova jako motivaci k další práci a věříme, že růst členské základny a nedávný vstup do České asociace esportu budou pro nás všechny pořádným impulsem.
Těšíme se také, že společná spolupráce v AGK pomůže rozvoji oběma stranám a že o Gifted Gaming bude slyšet ještě více.